Tutustu

Moi, mä oon kirsi!

Olen Suomen Eläintenkouluttajat Ry:n eettisiin sääntöihin sitoutunut, eläintenkouluttajan ammattitutkinnon 2023 suorittanut pitkän koulutus- ja harrastushistorian omaava kouluttaja.

Sen lisäksi, että opastan koiranomistajia koiraharrastusten iloiseen maailmaan, olen myös kouluttanut omia koiria tavoitteelisesti. Kouluttajana olen huumorintajuinen, mutta silti kriteereissä pysyvä. En pyri laittamaan asiakkaitani samaan muottiin, vaan he saavat jokainen yksilöllisen ohjauskokemuksen. 


Se, mikä minut erottaa muista alueen kouluttajista ja koirakouluista on aito käytännön näyttö aina kansainvälisellä arvokisatasolla asti saavutetusta menestyksestä. Kotoa löytyy myös käyttövalio. Olen useamman oman koirani kouluttanut palveluskoirakokeiden ylimpään luokkaan - eri pk-lajeissa.  


Kouluttamisen lisäksi olen myös rotukoirakasvattaja, minulla on syventävä ymmärrys koiran käyttäytymiseen ja kehitysvaiheisiin.  


Lähdin vahvistamaan osaamistani opiskelemalla eläintenkouluttajan ammattitutkintoa, sillä halusin lisää vahvistusta ajatukselle, että meidän, koiran ohjaajien pitäisi enemmän keskittyä siihen, että kouluttaisimme koiraa siitä lähtökohdasta että miten saada koira ymmärtämään mitä haluamme. 


Pääpaino koulutuksissamme on aina aktiivisesti, hyvässä mielentilassa tehtäväänsä tekevä koira ja sitä johdonmukaisesti ja selkeästi ohjaava koiranohjaaja. Panostamme koulutuksissamme erityisesti positiiviseen vahvistamiseen, koiran ja omistajan suhteen luomiseen, sillä koiraurheilussa ainoa mitä kokeeseen voit ottaa mukaan, on hyvä suhde. Tämän lisäksi olen syventänyt osaamistani erityisesti koiran kehonhuollon ja fyysisen hyvinvoinnin parissa. Jokainen valmennusasiakkaani tutustuu turvallisuuden lisäämiseen harrastuksissa, sillä ei riitä, että asioita tehdään vain ja aina täysillä. Ensin täytyy luoda pohja hyvälle fysiikalle!

Arvojani:

- Koulutus perustuu palkitsemiseen.
- Tavoittelemme itsenäisesti ja oma-aloitteisesti toimintaa tarjoavaa koira, jolla on myös oikeus tulla kuulluksi ja vaikuttaa.
- Koulutus perustuu tieteelliseen tutkimukseen, positiiviseen vahvistamiseen.
- Koulutus pohjautuu vuosien kokemukseen koira-alalla koirankouluttajana ja koulutuksen järjestäjänä.  


Kun tulet minun koulutukseeni, tiedät, että sinua ohjaa henkilö, jolla on näyttöä osata kouluttaa koiria ja ihmisiä palveluskoiralajeihin ja jolla on myös kisakokemusta useassa eri palveluskoiralajissa useiden eri koirayksilöiden kanssa. Voit luottaa siihen, että sinua ohjaa aito ammattilainen.

Kouluttajana olen asiakaslähtöinen, osallistava, empaattinen ja tarvittaessa myös haastan sinua uudelle tasolle. Olen valmentajasi juuri niissä aiheissa, joihin kaipaat uusia näkemyksiä! 


Opiskelen työn ohessa parhaillaan media-alan ja kuvallisen ilmaisun tutkintoa (valokuvauksen osaamisala). 2022 päivitin kalustoani tälle päivälle, nyt laadukkaat kuvat takaa ammattilaiskamera NIKON Z7.  Kauttani saat myös laadukkaat kuvat, olipa kyseessä rakas lemmikki, tapahtuma, yritys- ja brandi-, tai tuotekuvaus. 

Kuviani sekä hinnaston löydät Instagramista tililtä @kmp_visuals.