LenSpirit photography

LenSpirit photography

Valokuvaus ja graafisen alan palvelut

Kuvaus miljöössä ja studiossa:

Potrettikuvat
Lemmikkikuvat
"Maternity" ja "New Born"
Häät, kihlat sekä isot ja pienet juhlasi
Yrityksen brändikuvaus
Tuotekuvaus
Muuten vaan -kuvat

Olen koulutukseltani myös parturikampaaja sekä kauneusneuvoja, kuvauspakettiin voidaan sisällyttää halutessasi kampaus ja meikkaus! 

Klikkaa galleriaani ja tutustu kuviini! Linkki toimii selaimella tietokoneella ja puhelimella.

LenSpirit photography

valokuvaus-HINNASTO

Valokuvaushinnasto yksityisasiakkaille

6 kuvaa 99 €

10 kuvaa 150 €

15 kuvaa 190 €

20 kuvaa 240 €

Lisäkuvat 15 € / kpl


Dokumentaarinen hää/juhlakuvaus, alk. 500 €.


Yritykset, yhdistykset ja järjestöt: pyydä tarjous.

Sopimusehdot

Tutustu huolella sopimusehtoihimme. Sopimusehdot sisältävät yleiset ehdot, hinnaston, valokuvaussopimuksen sekä kuvausluvan. Huom! Varaamalla kuvausajan hyväksyt sopimusehdot!

KUINKA TOIMIA?

Tutustu sopimusehtoihin ja ota yhteyttä koulutus@waupet.net ja varaa aika valokuvaukseen. (Varaamalla ajan valokuvaukseen hyväksyt sopimusehdot.)

Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu (50% sovitusta/arvioidusta hinnasta).
Kuvauksen jälkeen (arvio 14 vrk) saat linkin esikatselugalleriaan, joista voit valita mieleisesi kuvakokonaisuuden. Kaikki galleriaan lisätyt kuvat ovat kevyesti jälkikäsiteltyjä. Valinnan jälkeen teen viimeistelykäsittelyt asiakkaan valitsemille kuville.

Valinnan jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Maksun suoritettuasi saat linkin kuvagalleriaan, josta voit ladata etukäteen valitsemasi kuvat omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Valokuvaajana minulla on oikeus julkaista ottamiani kuvia hyvää makua ja eettisyyttä noudattaen.
Sopimuksessa määritellään seuraavat ehdot, jotka ovat voimassa kaikissa kuvauspalveluissa, ellei asiakkaan kanssa ole toisin kirjallisesti sovittu.

Kuvauksen hinta ja palvelun sisältö

Tuotteista ja palveluista, jotka eivät sisälly hinnastoon, on sovittava etukäteen valokuvaajan kanssa. Web-resoluution kuvatiedostosta ei voi teettää fyysisiä valokuvatuotteita, ja sen pitkän sivun resoluutio on 800 pikseliä. Painolaatuisen digitaalikuvan resoluutio riittää noin 40 cm leveään korkealaatuiseen printtiin. 

Tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet

Kaikki kuvausmateriaali ja valokuvat ovat Valokuvaajan tekijänoikeudella suojattuja. Asiakas saa rajoitetun, ei-kaupallisen käyttöoikeuden kuvien käyttöön omiin henkilökohtaisiin tarkoituksiinsa, mukaan lukien tulostus ja jakaminen sosiaalisessa mediassa. Kaiken muun käytön, mukaan lukien kaupallisen käytön, muokkauksen tai kolmannen osapuolen lisenssien myöntämisen, on oltava Valokuvaajan kirjallisesti hyväksymää. Kuvia ei saa muokata ilman Valokuvaajan lupaa, mukaan lukien suodattimien lisääminen tai kuvien rajaus.

LenSpirit photography pidättää oikeudet muutoksiin.

Se kaikki lähti innostuksesta opetella ottamaan parempia kuvia omista lemmikeistä...

Ensimmäinen järjestelmäkamerani oli Panasonic Lumix mikä lie... ja siitä se ajatus sitten lähti. Elettiin vuotta 2007, kun päätin, että koiraharrastukseni on tullut siihen pisteeseen, että minun on aika hankkia kunnollinen kamera, että saan ikuisettua koiristani vähän parempia kuvia. Sen jälkeen on tullut opeteltua myös kuvankäsittelyä, graafista suunnittelua, kotisivujen tekoa, pentuemainoksia ja opinnot veivät yritysviestinnän tradenomin ammattikorkeaopintoihin. Kamerat ovat vaihtuneet ja vihdoin minulla on ammattilaistason kalusto käytössäni. Kun valmistuin eläintenkouluttajaksi (AT) keväällä 2023, hain melkein heti uudelleen opiskelemaan. Pääsin vihdoin toteuttamaan itseäni luovalla alalla, kun sain opiskelupaikan Nakkilan Villilästä media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon, valokuvaamisen osaamisalalle.

Linssin edessä lemmikkejä  

Ensin profiloiduin pelkästään lemmikkikuvaajaksi, lähinnä koirakuvaajaksi. Totesin kuitenkin etten halua rajoittua ainoastaan niin kapealle alalle. Nyt portfolio on täyttynyt henkilö-, yritys- ja esim. äitiyskuvista. Erityisen ihanaa on työskennellä ihmisten kanssa, mutta mahtavaa vaihtelua tuovat myös tuotekuvaukset. Pyrin aina löytämään parhaat hetket ja tunnelmat juuri kyseiseen tapahtumaan ja tilaisuuteen. Fantasiakuvia olen lähtenyt toteuttamaan myös suurella innolla. Rakkaat kanaseni ovat päässeet myös malliksi, ne ovat mahtavia persoonia ja kouluttavat valokuvaajaa kärsivälliseksi, sillä kanoja ei voi ohjata kuten koiraa tai ihmistä. Eläimet ovat minulle opettaneet paljon ja kuvaustilanteissa otan aina huomioon kuvattavan hyvinvoinnin. 

Suurin osa kuvistani löytyy nykyään Instagramista tililtä @kmp_visuals (muutan tilin nimen nykyisen valokuvausbrändin mukaiseksi LenSpirit photographyksi vuoden 2024 aikana). Tervetuloa seuraamaan minua somessa! Lisäksi kuvagalleriani netissä löytyy LenSpiritGallery Padletista.


Terveisin Kirsi Petäjämäki