Koulutukset

WauPet Koulutustarjonta

Lajit:
- PK-tottis
- Erikoisjälki (IFH ja IGP A-osa)
- Metsäjälki
- Esinemotivaatio / esineruutu
- Henkilöetsintä, höntsähaku
- Nenälajit (hajutunnistus, ilmaisukoulutus, etsintä)
- Ohitustreenit (valmentavat kaupunkiharjoitukset BH-kokeeseen)

Lisäksi
- Laumalenkit
- Ongelmakäytökset, haastavan koiran kouluttaminen / ohjaaminen
- Näyttelytreenit
- Käsittelyharjoitukset
- Pentujen arkitaidot
- Harrastuskoiran taitokurssit
- Ilmaisut
- Shaping- ja naksutinkoulutus
-Temppukoulutus
- Hyppytekniikka
- Koirajumppa
- Ihmisen ja koiran jumppa
- Kunnonkohotus maastossa


Koulutustarjottimellamme on koirakkovalmennusta ryhmävalmennusmuotoisena koulutuksena. Ryhmävalmennus viikkoryhmässä on hallikaudella kahdessa jaksossa: syyslukukausi ja kevätlukukausi. Molemmat lukukaudet sisältävät yhteensä noin 6-7 kk valmennusjakson, riippuen valmennuksen alkamisajanjaksosta.


Tarjoan myös henkilökohtaista valmennusta: laadimme Sinulle ja Koirallesi treenisuunnitelman ja seuraamme yhdessä kehitystä tapaamisten, sekä verkossa tapahtuvan ohjauksen kautta. 


Yksityistunneilla (kesto n. 30-90 min), keskitymme yksityiskohtaisesti haluamaasi aihepiiriin. Suosittuimpia aiheita ovat olleet jälki-, tottelevaisuus- ja tapakasvatuskoulutus. Koulutusfilosofiamme pohjautuu operanttiin koulutusmuotoon, vahvistamme koiran oikeaa käytöstä ja ohjaamme ei-toivotuissa tilanteissa koiran toimintaa hyödyntäen koirakon komminikointitaitoja. Koulutusympäristöä muovataan aina niin, että koulutukseen osallistuvan on mahdollista onnistua harjoituksissa. Liian vaikeat ja haastavat tilanteet eivät edistä osaamista ja heikentävät käytöstä. Tavoitteenamme on lajissa kuin lajissa koiran ja ohjaajan luottamuksesta, arvostuksesta ja halusta yhteistyöhön pohjautuva tiimityöskentely. Koska haluamme halukkaasti työskentelevän koiran kokeeseen, käytämme kouluttamisessa positiivista vahvistamista ja hyödynnämme koirayksilön vahvuuksia (sekä omistajan) löytääksemme juuri parhaimman reitin aloittaa harjoittelu,

Yksärihinnasto, alk.:
30 min 60 €
60  min 100 €
90 min 120 €
Hinnat sis. alv. 24%

Hinta ei sisällä mahdollista hallivuokraa. Hintaan lisätään tarvittaessa kilometrikorvaus.

Pyydä tarjous: koulutus@waupet.net